Om oss

VarmepumpeXpressen er F-gass-sertifisert og autorisert forhandler av Toshiba varmepumper, og monterer i henhold til strenge krav fra importøren ABK-Qviller A/S – Norges største importør og kompetansesenter for varmepumper.

Daglig leder Arild Søgnen har installert og vedlikeholdt varmepumper siden 2009 – og har i alle disse årene vært Sunnhordlands største varmepumpeleverandør til privatmarkedet og næringslivet. Virksomheten har inkludert faste leveranser til noen av de største boligutbyggerne i regionen, og har sørget for varmepumper i krevende og spesielle bygg som Halsnøy Kloster, Slåtterøy fyr, Ringholmen fyr, og kirkene på Moster, Bremnes og i Førde i Sveio. Noen av disse byggene er vernet, med spesielt strenge krav til utførelsen av installasjonsarbeidet.

VarmepumpeXpressens kjernemarked strekker seg fra Haugesund og Karmøy i sør til Os i Nord, med hovedfokus på sunnhordlandsregionen. I tillegg markedsføring, service, salg og montering av varmepumper/airconditionanlegg, tilbyr vi også energiøkonomiserings- og energieffektiviseringstiltak for både private husholdninger og næringsbygg.

Som kunde hos oss opplever du høy faglig dyktighet, fleksibilitet, pålitelighet og trygghet i alle ledd. Vi tar mål av oss å være best både før og etter salg – og skal være den raskeste leverandøren både i nysalg og servicearbeid.

I VarmepumpeXpressen tar vi miljøet på alvor! Vi har derfor avtale med Sunnhordland Interkommunale Miljøverk (SIM) om kildesortering og levering av alt avfall fra vår virksomhet, inkludert plast, papp, stål, kobber, kabler og EE-avfall.

Gratis befaring

Forskjellige folk har forskjellige behov.
Derfor anbefaler vi at du får besøk av oss
– så finner vi den perfekte varmepumpen for deg.

Befaring er alltid uforpliktende og gratis!

Varmepumper for et hvert behov